CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

BoOm...BoOm..BoOm...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Selasa, 26 Julai 2011

Sepi

Semakin lama ku rasakan diri ini amat x bermakna lagi...sepi,sunyi sgt2...kenapa ini yg aku rasakan? xtaw pada sapa nak ku luahkan...so,kat sini jeq lah tmpat aku nak luahkan semuanya..aku rindu sama my boy....kenapa dia x seperti dulu? yg caring sgt2...adakah aku yg x memahami dia..oohhhh tidak...aku amat memahaminya...aku bnyk ikutkan cara dia..aku taw dia kerja..penat kan...tapi aku jge kerja...bila dia kerja,dia mesti dgn kerja dia jeq...tu xpe..aku faham..tapi kdg2 bila cuti..langsung sampai xde nak msg aku...kenapa aku masih bersabar? kerana aku sayangkan dia..kerana aku xnak bergaduh....dalam seminggu,sms tu boleh di hitung,di tolak,di darab,di bahagi..tiap saat aku akan tgu sms & cll dri dia..taw x betapa rindunya aku pda kau...hanya Tuhan jeq yg taw...betapa peritnya hati ini...aku xberani nak cakap dgn dia pasal masalah ney...selagi boleh bersabar,bersabarlah...xpe lah,yg pnting dia sihat,selamat,bahagia & xnah lupa pada aku...biarlah aku menangis sendirian di sini...aku tetap mendoakan kamu...kdg2 jelez sgt tgok couple2 yg laen...adakah aku ney seorang yg x bersyukur?? aku hargai dia...cuma aku sekarang terasa sunyi..aku xnah mengongkong hidup kau...apa yg kau buat,aku akan sokong...percayalah,tiap2 hari aku memg teringat kat kau jeq...selalu fikir,sihat ke kau? kat mana? abg......sayang sedih sgt2...syg minta maaf bnyk2...syg bukan x faham abg...tapi kdg2 abg yg x fham syg...syg perempuan...mungkin kalw org lain,mungkin xboleh tahan dgn dugaan yg semacam ini...tapi syg bukan cam tu...syg harap,1 ari nanti abg sedar apa yg syg nak sebenar2nya dri abg...xpe lah kalau abg xdapat sms / contact syg...yg pnting jgn bgi syg risau...syg lemah..syg x sekuat hati abg...abg...mungkin ney dugaan kan? nak menguji kekuatan hati syg...syg maafkan atas apa yg abg buat sampai melukakan hati syg...syg jenis yg pendam dalam hati supaya owg hati owg lain x sakit...biar hati sendiri sakit...selagi ada jalan,pasti hubungan kita boleh bertahan...k,abg.....i love you

2 orang yg suka merapu:

afif dan ieyra punya suka berkata...

iskkkkkkk....xmo sepi2 la k.....jumpe je law windu sangat..... =p

♥ La Dolce Mai ♥ berkata...

hahaha...ko baca.....wat malu aku jeq...
sdih sgt2...............nti cte aku nangis2..
tlong lah fhm aku

Catat Ulasan